Zoeken:
Sitemap Favorieten
Peuterspeelzaal  

www.kinderopvangfriesland.nl/peuter-opvang


Welkom bij Boartlik Bigjin                                                                 (februari 2019) 

 

Hallo allemaal, (wat fijn dat jij er bent)

 

Zo starten wij de dag op peuterspeelzaal Boartlik Bigjin in Oppenhuizen.

 

 

Wist je dat Oppenhuizen een eigen peuterspeelzaal heeft?

 

De peuterspeelzaal is geopend op maandag, dinsdag, en woensdag ochtend van 8:30 tot 12:00. Hebben jullie, of kennen jullie kinderen die nu twee of drie jaar zijn en belangstelling hebben voor de peuterspeelzaal. Dan mogen jullie gerust contact met ons op nemen om even een kijkje te komen nemen op onze leuke peuterspeelzaal.

Voor meer informatie kun je bij de juffen terecht. (peuterspeelzaal Boartlik Bigjin).

 

Welkom!!

 

Niet alleen wij als juffen zijn heel erg enthousiast over onze peuterspeelzaal maar ouders zijn dit ook. Hieronder een klein verhaaltje over een eigen ervaring van een moeder.

 

----------------------------------------------------------------------

 

Sinds vorig jaar gaat mijn zoontje Jens met veel plezier naar de peuterspeelzaal Boartlik Bigjin. Het was voor ons niet lastig kiezen welke peuterspeelzaal we zouden nemen voor Jens. Ik heb mijn eind examen stage van mijn destijdse opleiding bij Petra mogen doen in 2013/2014 en dat was zo'n enorm fijne stage plek dat ik altijd al gezegd heb "als ik later kinderen krijg, gaan ze hier naar toe". Wij hebben gekozen voor de peuteropvang omdat ik persoonlijk vind dat er altijd een hele geliefde en ontspannen sfeer hangt, de juffen hebben altijd tijd en geduld voor ieder kind (en ouders) om even te kletsen en bij te praten. Er is veel persoonlijke 1 op 1 aandacht voor de kinderen en de kinderen hebben allemaal een eigen mentor (Petra of Michelle) waardoor je ook een vast aanspreekpunt hebt waar nodig. 

Sinds Jens op de peuterspeelzaal zit bij Petra en Michelle gaat hij met sprongen voor uit. Zijn taalontwikkeling  vliegt vooruit en ik vind het ook erg aangenaam dat er tweetalig gesproken word, je kan echt merken dat het Fries (wij spreken thuis Nederlands tegen Jens) echt opgenomen word en hij begint zelfs soms Fries te spreken.  Jens is altijd door het dolle heen als hij weer naar de peuterspeelzaal mag en wat hem betreft zou hij elke dag gaan. Altijd vrolijk erheen en vrolijk weer naar huis, grote verhalen over wat ze allemaal gedaan hebben. Van kleuren tot knutselen, leuke dans en zing spelletjes en altijd een leuk thema waar aan gewerkt word met de kinderen. De mooie knutselwerkjes die hij mee naar huis neemt hangen hier trots aan de deur en elke keer als we langs lopen vertelt hij trots dat hij dat bij juf "petla" en juf "sjelle" heeft gemaakt. 

 

Ik ben ontzettend blij met de keuze die wij hebben gemaakt voor de peuterspeelzaal, zelf komen wij uit Sneek en dus moeten we altijd een stukje rijden of fietsen, maar daar hebben we absoluut geen spijt en dat hebben we er graag voor over. Ik weet zeker dat Jens in zijn laatste jaar bij de peuterspeelzaal een fantastische tijd gaat hebben!

 

Wij hopen jullie snel te mogen ontmoeten op onze leuke peuterspeelzaal.

Met vriendelijke groeten, Petra en Michèlle

 

Telefoonnummer: 06-10025665

 


PEUTEROPVANG “BOARTLIK BIGJIN

 

Wat is peuteropvang?

 

De peuteropvang van Stichting Kinderopvang Friesland is een heerlijke veilige plek waar kinderen vrijuit spelen en zich verder ontwikkelen. Op de peuteropvang in Oppenhuizen stimuleren Juf Tessa en Juf Petra de ontwikkeling van de peuter op een positieve manier en leren wij ze rustig wennen naar de overgang naar de kleuterklas.

 

Maar wanneer is het nu tijd om je kind naar de peuteropvang te laten gaan? Waarschijnlijk als hij of zij meer uitdaging nodig heeft of eens met andere kinderen wil spelen en leren.

 

Voor wie?

 

Alle peuters van 2 tot vier jaar zijn welkom bij ons op de peuteropvang.

De juffen hebben een op het werk afgestemd diploma.

Wij werken met een vaste dagdeling. Dit geeft duidelijkheid en maakt dat de kinderen meer zelfvertrouwen krijgen.

 

Communiceren, op je beurt wachten en speelgoed delen: dit is wat de peuters onder andere leren bij ons op de kinderopvang. De kinderen leren omgaan met elkaar, maar ook met de spullen van een ander, zoals speelgoed of knutselmateriaal.

 

Hechting en kwaliteit

 

Ook stimuleren wij als juffen het gebruik van taal, zelfstandig gedrag en helpen we de kinderen hun dagelijkse omgeving te verkennen. Op die manier ontwikkelen ze sociale en persoonlijke vaardigheden en daarvan krijgen ze meer zelfvertrouwen.

Het kind staat centraal en zijn of haar behoeftes zijn het belangrijkst.

Voorafgaand aan de eerste ochtend op de opvang is er natuurlijk altijd mogelijk om even op onze mooie locatie te komen kijken. (P.Walmastrjitte 8A)

Wij, juf Tessa en juf Petra, kijken naar de behoeftes van uw kind en bouwen daarna stap voor stap een vertrouwensrelatie met ze op.

Een goed contact met u als ouders is daarbij erg belangrijk.

 

Wij zijn geopend op:

maandagochtend, dinsdagochtend en woensdagochtend.

De peuters brengen: 8.30-8.45 uur

de peuters halen: 12.00 uur

 

Stichting Kinderopvang Friesland:

www.kinderopvangfriesland.nl  /  info@kinderopvangfriesland.nl

U en uw peuter zijn van harte welkom!

 


Per 01-01-2017 is de peuterspeelzaal overgenomen door SKF, stichting kinderopvang Friesland. Voor meer informatie en inschrijving verwijzen wij naar www.kinderopvangfriesland.nl/peuter-opvang

 

 

 

 

 

______________________________________________________ 

 

 

Advertenties

Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed
Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Agenda

Activiteitenkalender:

- Kerkdiensten

MFC It Harspit

Café De Buorren

Hermes Tsjerke

------------------------------

-

Uitgelicht
DdJ Driebandentoernooi
DdJ Driebandentoernooi
EMSD Services
EMSD Services
Realisatie TTT software